L'Hospitalet de Llobregat

Mor un treballador de les obres de l'AVE a l'Hospitalet de Llobregat

Un treballador de la unió temporal d'empreses Torrassa, que participa en les obres de l'AVE, ha mort víctima d'un accident laboral, segons han confirmat fonts municipals. Segons les informacions facilitades pels bombers l'home hauria mort després que li ha caigut a sobre una biga metàl·lica de grans dimensions que li ha provocat la mort. Els fets han passat a les obres de l'AVE que es fan a l'Hospitalet de Llobregat.

Actualitzat

Els fets han ocorregut al carrer Riera Blanca, a l'altura de Santiago Ramón y Cajal. Els Mossos han rebut l'alerta que un obrer havia tingut un accident.

La constructora Sacyr Vallehermoso ha informat que la víctima té 32 anys i és de nacionalitat portuguesa. En el moment de l'accident estava treballant amb una màquina que feia operacions d'injecció de formigó.

Per causes desconegudes, una peça s'ha desprès des d'una alçada considerable i ha impactat contra el treballador.

Al lloc dels fets, s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Mossos i també la Policia Local i els bombers que han esperat fins que arribés el jutge per fer l'aixecament del cadàver.

Les constructores del tram de l'AVE entre Torrassa i Sants han obert una investigació per aclarir les causes del sinistre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut