LV-4241b a l'altura de Guixers
LV-4241b a l'altura de Guixers

Tercer motorista mort a les carreteres catalanes en menys de 48 hores

El conductor ha mort en sortir de la via a Guixers, al Solsonès

RedaccióActualitzat

Un motorista ha mort aquest migdia en un accident de trànsit al Solsonès. Segons informa el Servei Català de Trànsit, la motocicleta ha sortit de la via tota sola i el conductor ha mort.

L'accident s'ha produït a un quart i mig d'una del migdia a l'LV-4241b. La víctima, que era el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes, era de nacionalitat alemanya. Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest és el tercer accident de trànsit amb un motorista mort de les últimes 30 hores a Catalunya. Ahir al matí, una motocicleta i una furgoneta van xocar al Baix Llobregat i una altra moto va topar amb un turisme al Pallars Jussà.

Precaució amb les dues rodes

Els responsables de Trànsit avisen que la culpa dels accidents no és sempre dels motoristes i per això demanen que es prengui consciència de la vulnerabilitat que suposa topar amb un vehicle de dues rodes.

Augmenten els accidents mortals de moto

Anar al contingut