Les Borges del Camp

Mor un noi de 15 anys electrocutat a l'estació de tren de les Borges del Camp

El menor, que estava de colònies a la població, s'hauria enfilat dalt d'un tren de mercaderies i ha tocat la catenària

RedaccióActualitzat

Un jove de 15 anys ha mort electrocutat a l'estació de tren de les Borges del Camp. Els fets van passar aquest divendres a les set del vespre.

Segons la investigació que han obert els Mossos d'Esquadra, tot apunta que el jove hauria tocat la catenària després d'haver pujat al sostre d'un vagó de mercaderies que estava parat a l'estació. En contacte amb la catenària hauria rebut una forta descàrrega elèctrica, segons ha confirmat l'alcalde de les Borges, Joaquim Calatayud. El Servei d'Emergències el va traslladar amb parada respiratòria a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va morir poc després.

El noi estava amb quatre companys més, també menors d'edat. Els cinc nois estaven sols, sense la tutela de cap adult.

Els cinc menors havien passat uns quants dies en una granja escola de la zona. Un dels pares tenia amistat amb els propietaris de l'establiment on es van quedar els nois.

Els responsables d'aquesta granja escola els van acompanyar fins a l'estació de les Borges del Camp i els van deixar sols deu minuts abans que arribés el tren que els havia de portar a Barcelona. Els pares dels nois els havien d'anar a recollir a l'estació a Barcelona.

La víctima era un jove de nacionalitat francesa, resident a Catalunya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut