El cotxe, poc després de l'atropellament mortal
El cotxe, poc després de l'atropellament mortal
Madrid

Mor un nen de tres anys a Madrid atropellat per un conductor sense carnet

El conductor i el propietari del cotxe estan detinguts acusats d'homicidi imprudent

RedaccióActualitzat

Un nen de tres anys va morir aquest diumenge a la nit a Madrid, atropellat per un jove de 18 anys, sense carnet. Els fets van passar a tres quarts de dotze de la nit al carrer Mezquita del districte d'Usera. El nen era amb la seva família a la porta del supermercat dels seus pares quan el cotxe va pujar a la vorera i els va envestir. Hi ha tres ferits més: la germana d'11 anys, el pare i un amic de la família.

El propietari del vehicle, de 21 anys i amb carnet, li va deixar momentàniament el cotxe al seu amic perquè aparqués, mentre ell anava de copilot. Va ser en aquest moment quan va passar l'accident, ja que el jove de 18 anys va perdre el control i el cotxe va pujar a la vorera i es va encastar contra la porta de l'establiment.

El Samur no va poder fer res pel nen

El nen va entrar en parada cardiorespiratòria i quan van arribar els efectius del Samur només van poder confirmar la seva mort. El pare, de 36 anys, el van ingressar a l'Hospital 12 de Octubre per un traumatisme abdominal. La germana va haver de ser atesa per talls als braços i esquena. I l'amic de la família, de 37 anys, té un trau al cap. La mare del nen va haver de ser atesa pels sanitaris per una crisi d'ansietat al mateix lloc dels fets.

El conductor ha donat negatiu en la prova d'alcohol i drogues, i tant ell com l'amo del cotxe van quedar-se al lloc fins que van arribar els agents. Els han detingut a tots dos, i els imputen els delictes d'homicidi imprudent, lesions, danys i contra la seguretat viària. El Jutge ha enviat a presò provisional al conductor. 

 

Anar al contingut