Castelló d'Empúries

Mor un nen de 12 anys sepultat en un forat a la sorra que havia construït amb els seus germans

Un nen de 12 anys ha mort en quedar sepultat per la sorra mentre jugava en una platja de Castelló d'Empúries. Segons els Mossos d'Esquadra, el nen, de nacionalitat suïssa, jugava amb un forat que havia fet amb els seus germans en una duna a la platja. El nen va entrar al sot, i el sostre es va ensorrar i el va colgar.

Actualitzat
Els fets van passar aquest divendres cap a quarts de quatre de la tarda, a la platja de Can Comes, quan el nen jugava amb els seus dos germans, de 13 i 8 anys, a passar per dins del túnel de sorra que ells mateixos estaven excavant en una de les dunes que hi ha a la platja, a tocar de la desembocadura de la Muga. L'estructura de sorra va cedir i va colgar el nen. Els dos germans, en veure que no es podia moure, van córrer a avisar els pares. Un guarda del càmping Laguna que recorria la zona va veure el noi atrapat a la duna, però quan va aconseguir treure'l de sota la sorra, el menor ja no respirava. 

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar els serveis d'emergència, que van intentar reanimar el menor, però no van poder fer res per salvar-li la vida.

L'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, ha assenyalat que la platja serveix per divertir-se però ha advertit que els adults s'han de fer responsables dels més petits. Güell ha puntualitzat que "a vegades la mainada no s'adona del límit entre la diversió i el risc, i això ho haurien de veure els grans".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut