Vilanova i la Geltrú

Mor un nen de 10 anys ofegat durant un casal en una piscina de Vilanova i la Geltrú

L'ofegament ha passat poc abans de la una del migdia, quan un grup de nens del casal d'estiu estaven a la piscina descoberta

RedaccióActualitzat

Un nen de 10 anys ha mort ofegat en una piscina a Vilanova i la Geltrú, al Garraf, mentre participava en un casal d'estiu que havia començat avui mateix.

Els fets han passat al Club de Tennis Vilanova, al carrer Cardenal d'aquest municipi, que ha tancat després de l'incident. El president del club ha explicat que el campus d'estiu complia la normativa. En el mateix sentit, l'alcaldessa del Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha dit que el club té molta experiència en l'organització de casals d'estiu.

"He de dir que això ha passat en un club que fa molts anys que organitza aquests casals, uns casals que estan ben dotats de monitors, amb socorristes i que, a més, els serveis d'emergència han arribat immediatament. Per tant, ara estem pendents dels resultats de l'autòpsia que es farà al nen per veure exactament què li ha passat."

Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets on s'hi han desplaçat dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM, que no han pogut fer res per salvar-li la vida. L'alerta per l'accident s'ha donat poc abans de dos quarts d'una del migdia quan han trobat el menor inconscient a l'aigua.

 

 

El SEM ha ofert suport psicològic tant a la família com als companys i monitors del casal.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut