Imatge d'arxiu d'una cinta transportadora de l'aeroport d'Alacant. (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu de l'aeroport d'Alacant. (Foto: EFE)
Alacant

Mor un nadó a la cinta de recollida d'equipatges de l'aeroport d'Alacant

La criatura, de cinc mesos, ha mort després que els seus pares l'han deixat sobre la cinta transportadora. Segons la Guàrdia Civil, tot apunta que la tragèdia ha passat per una distracció de la parella.

RedaccióActualitzat
Tragèdia a l'aeroport de l'Altet (Elx-Alacant), on un nadó ha mort en un accident a la cinta de recollida d'equipatges. La criatura, de cinc mesos, ha mort la mitjanit passada després que els seus pares l'han deixat sobre la cinta transportadora per a maletes grans, instruments musicals i cotxets. No s'han determinat encara les causes de la mort, però, segons fonts la Guàrdia Civil, tot apunta que la tragèdia ha passat per una distracció de la parella.

Els serveis mèdics de l'aeroport han intentat reanimar el nadó, sense èxit. Els seus pares, un matrimoni que viu als Estats Units, havien arribat a Alacant procedents de Londres, acompanyats dels seus dos fills.

La parella i el seu altre fill són ara a l'hotel de Dénia on la família havia de passar les vacances, fins on s'ha desplaçat un equip de la Creu Roja per donar-los ajuda psicològica. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació dels fets, que fonts de l'Institut Armat han qualificat d'"accident".
Anar al contingut