Lloc del carrer Nou de Roses on un motorista ha perdut la vida la matinada del 27 de maig de 2016 en un accident amb un ciclista implicat. (horitzon…
Lloc del carrer Nou de Roses on un motorista ha perdut la vida la matinada del 27 de maig de 2016 en un accident amb un ciclista implicat. (horitzontal)

Mor un motorista de 22 anys en un accident de trànsit al centre de Roses

ACN Roses.-Un motorista de 22 anys ha mort aquest divendres a la matinada al centre de Roses en un accident de trànsit en el qual també s'ha vist implicat un ciclista. Segons els Bombers de la Generalitat, l'avís del sinistre s'ha rebut a les 0.49 hores i ha passat al carrer Nou d'aquest municipi de l'Alt Empordà. A l'espera de l'elaboració de l'atestat, tot apunta que la víctima mortal ha caigut per intentar evitar topar amb un ciclista de 22 anys, que ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat evacuat a l'Hospital de Figueres. Fins al lloc s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diversos efectius de la Policia Local.

(En aquesta versió s'ha modificat l'edat del ciclista i el lloc de l'accident, després que la Policia Local de Roses hagi actualitzat la informació)L'accident es va produir al carrer Nou de Roses, pocs metres després de la confluència de l'avinguda Montserrat i el carrer Francesc Macià. Segons fonts policials, el motorista circulava a velocitat adequada i amb casc. En intentar esquivar el ciclista, va perdre el control del ciclomotor i va acabar impactant de cap contra un fanal de la via. El noi, de 22 anys i veí Roses de 22 anys, va morir a l'acte.El ciclista té 22 anys i és veí d'aquesta població altempordanesa. Va ser auxiliat per un altre jove, amic dels dos accidentats, i per la Policia Local, que va arribar al lloc dels fets poc després del xoc gràcies a la proximitat de la comissaria. També s'han desplaçat fins a l'indret dues dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).A les 2.25h de la matinada, el noi ha ingressat a Urgències de l'hospital de Figueres, on continua rebent atenció mèdica.

Anar al contingut