Cervera

Mor un monitor de 23 anys quan nedava a la piscina coberta municipal de Cervera

Tot apunta que va patir una aturada cardíaca

RedaccióActualitzat

Un noi de Cervera de 23 anys ha mort a la piscina coberta municipal. La víctima era un monitor que es va quedar sol nedant quan la instal·lació havia tancat, i tot apunta que va patir una aturada cardíaca.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'avís el van donar companys del noi, que era monitor de la piscina, quan faltaven nou minuts per a les deu de la nit. Sembla que el jove es va quedar sol nedant una vegada la instal·lació havia tancat portes al públic i quan els seus companys van sortir del vestidor se'l van trobar surant a l'aigua.

De seguida van donar l'alerta i, tot i que els Serveis Mèdics i els Mossos d'Esquadra que es van desplaçar al lloc, no van poder fer res per salvar-li la vida. Ara s'està a l'espera que es faci l'autòpsia del cadàver per determinar les causes de la mort.

Segon cas a les comarques lleidatanes

El d'aquest jove de Cervera de 23 anys és el segon cas d'un mort en una piscina a la demarcació de Lleida aquest estiu. El primer va ser tot just fa una setmana, dimecres passat a la piscina municipal de Gardeny, quan un jove va saltar a la instal·lació quan aquesta havia tancat al vespre i va morir ofegat, suposadament perquè no sabia nedar.

Anar al contingut