Raphael Schumacher a Facebook
Raphael Schumacher a Facebook
Pisa

Mor un jove que interpretava un penjat en una obra de teatre a Pisa

Dos directors i dos tècnics del teatre estan sota investigació policial per mirar d'esbrinar quina pot ser la seva relació amb la mort del jove

RedaccióActualitzat

Els fiscals de la ciutat de Pisa van obrir divendres una investigació criminal per assassinat. A la ciutat, havia mort accidentalment un actor, sobre l'escenari, interpretant el paper d'un personatge penjat a la forca.

Raphael Schumacher, de 27 anys, va ser declarat mort dijous, però estava en coma des de dissabte passat, quan va ser traslladat a un hospital després de l'accident.

L'actor participava en l'obra "Miraggi" al Teatre Lux de Pisa. Schumacher havia de simular que es penjava a l'escenari quan, de sobte, un espectador va alertar, horroritzat, del que estava passant: Raphael Schumacher s'estava ofegant de veritat.

Dos directors i dos tècnics del teatre estan sota investigació policial per mirar d'esbrinar quines poden ser les seves relacions amb la mort del jove.

"El nus havia de ser fals i l'arnès l'havia d'aguantar si queia. No entenc com ha passat això", va dir un dels actors que participaven en l'obra.

La fiscalia ha rebutjar la hipòtesi que es podria tractar d'un suïcidi, segons la premsa italiana.

 

Anar al contingut