Girona

Mor un jove en caure del capó d'un cotxe en marxa per una juguesca

Un jove ha mort aquest dissabte a la matinada després de caure de la part dreta del capó d'un cotxe en marxa al carrer de Vitòria Gasteiz de Girona. La víctima, de 36 anys i veí de la ciutat, estava fent una juguesca amb els seus amics. L'home ha pujat al cotxe, el conductor ha accelerat i ha girat a l'esquerra i el jove ha caigut impulsat per la inèrcia i s'ha donat un cop de cap contra l'asfalt. La víctima ha mort de matinada a l'Hospital Josep Trueta de Girona. El conductor del cotxe està detingut per conducció temerària.

Actualitzat
La víctima i el conductor del vehicle formaven part d'un grup de nou persones que havien anat a comprar menjar. Mentre una part del grup feia cua, la resta ha pujat al cotxe, un Ford Escort. La víctima s'ha enfilat a la part dreta del capó del cotxe com a part d'una juguesca. Amb el jove al capó, el conductor ha fet un gir a l'esquerra que ha fet caure la víctima.

Segons ha informat la Policia Municipal de Girona, una vegada han aclarit els fets han detingut el conductor del vehicle, de 30 anys i també veí de Girona.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut