Gualba

Cinc víctimes mortals a les carreteres en el pont del Primer de Maig

Aquest diumenge hi ha hagut dos accidents mortals a Bràfim i Gualba que han provocat tres víctimes mortals i un ferit de gravetat

RedaccióActualitzat

Tres persones han perdut la vida aquest diumenge en dos accidents de trànsit.

A Bràfim a quarts de 12 del matí, dos vehicles han col·lisionat frontalment i han perdut la vida els dos conductors dels vehicles sinistrats. Un dels acompanyants ha resultat ferit de gravetat.

L'accident ha estat al punt quilomètric  22,1 de la TP-2031 a l'altura de Bràfim.

En l'accident han treballat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La via ha estat tallada unes hores però ja s'hi pot circular amb normalitat.

L'altre accident ha passat a primera hora del matí a Gualba. Un home de 33 anys, veí d'Hostalric, ha perdut la vida a la C-35 a Gualba.

Per causes que encara s'estan investigant, el seu vehicle ha sortit de la via al quilòmetre 60,6, just a l'encreuament amb la BV-5116. El Servei Català de Trànsit ha rebut l'avís de l'accident a un quart de 6 del matí. Al lloc de l'accident s'hi han desplaçat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques.

Balanç del pont del Primer de Maig

El balanç des de l'inici del pont del Primer de Maig és de cinc víctimes mortals a les carreteres catalanes.

Dissabte va haver-hi un accident mortal a l'N-II a Bellpuig. Un cotxe va envestir un vianant al quilòmetre 494. El vianant va morir poc després a causa de l'impacte. Els dos ocupants del vehicle van resultar il·lesos.

El primer de maig, una dona de 66 anys va perdre la vida en sortir de la via amb una motocicleta a l'A-2, a Caldes de Malavella. El conductor de la motocicleta va quedar ferit greu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut