Fa una setmana que hi va haver un altre home mort a Tortosa per un cop de calor
Fa una setmana que hi va haver un altre home mort a Tortosa per un cop de calor.
Torrevella

Mor un home de 47 anys per un cop de calor a Torrevella

L'home anava de copilot en una furgoneta, s'ha desmaiat per la calor i ha mort després de tenir una aturada cardíaca

RedaccióActualitzat

Un home ha mort per un cop de calor al municipi valencià de Torrevella, al Baix Segura, segons ha informat la conselleria de Sanitat valenciana. Les mateixes fonts han indicat que es tracta de la tercera mort a la comunitat valenciana arran de les altes temperatures aquest mes de juliol. La primera víctima va ser una dona de 83 anys a Alacant i la segona, un home de 84 a Mislata.

La persona que ha mort aquest dimarts anava de copilot en una furgoneta i s'ha desmaiat. L'ambulància l'ha traslladat a l'hospital de Torrevella amb una aturada cardíaca. L'han intentat reanimar però no ha estat possible. L'home ha ingressat amb una temperatura de 41,3 graus i en coma, els criteris clínics d'una mort per un cop de calor.

Fa justament una setmana, un home de 48 anys va morir per un cop de calor a Tortosa, al Baix Ebre. La víctima, conserge al Patronat d'Esports de la ciutat, va morir a l'Hospital Verge de la Cinta, on va ingressar uns dies abans després d'haver estat treballant tota una jornada a ple sol.

 

Anar al contingut