L'Hospitalet de Llobregat

Mor un home de 27 anys en un incendi a casa seva, a l'Hospitalet de Llobregat

Els bombers l'han trobat mort al bany, on s'havia refugiat fugint del foc

RedaccióActualitzat

Un jove de 27 anys ha mort aquest dimarts a la nit en un incendi en un edifici de set plantes a l'Hospitalet de Llobregat. El jove s'havia refugiat al bany de l'habitatge, on els bombers l'han trobat ja sense vida.

 

A la vivenda, al primer pis de l'edifici, també hi han trobat mort el seu gos. El noi, que vivia amb cinc germans que van poder sortir, havia tornat al pis, precisament, per recuperar el gos. De moment, encara es desconeixen les causes de l'incendi.

 

Un atac d'ansietat i una embarassada

Els serveis d'emergència han hagut d'atendre una dona per un atac d'ansietat i una altra dona en avançat estat de gestació que ha estat traslladada a l'hospital.

Segons ha explicat l'alcalde accidental de l'Hospitalet, Francesc Belver, l'estructura de l'edifici no ha quedat afectada, però ha calgut tallar els subministraments d'aigua, gas i electricitat.

La majoria del les 53 persones que viuen a la finca han pogut sortir de l'edifici pel seu propi peu. Nou veïns han estat reallotjats pels serveis socials, a l'espera de poder tornar a casa. La resta, han passat la nit a casa de familiars o amics.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut