Barcelona

Mor un home atropellat pel tren a Sant Andreu Arenal

Formava part d'un grup de ciclistes que han baixat amb les seves bicis a l'estació de Sant Andreu Arenal

RedaccióActualitzat

Un home ha mort aquest dissabte al vespre a l'estació de Sant Andreu Arenal, a Barcelona. L'home, d'uns 40 anys, anava amb un grup de ciclistes en un tren de la línia Manresa-Sant Vicenç de Calders i segons alguns testimonis s'ha precipitat a la via accidentalment.

A l'estació de Sant Andreu Arenal, el grup ha baixat. Era un quart de vuit del vespre. Per causes que no se saben, en aquell moment l'home ha caigut a la via. El tren ha tancat portes i l'ha atropellat quan ha quedat atrapat entre l'andana i el comboi.

Fins a l'estació s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'esquadra, la Guàrdia Urbana, els Bombers de Barcelona i efectius del SEM, que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Albert Gaspart, cap de sector dels Bombers de Barcelona, ha informat que "per causes desconegudes una persona ha relliscat, ha caigut des de l'andana a la via en el moment que arrencava el tren".

Fins a l'entrada de l'estació de Sant Andreu Arenal s'hi han acostat amics i familiars de la víctima.

A conseqüència de l'accident, durant una hora i mitja la circulació de trens de les línies R3, R4 i R7 s'ha interromput a Sant Andreu Arenal i els trens s'han desviat per l'estació del Clot-Aragó

El servei s'ha restablert poc abans de les nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut