Vilassar de Mar

Mor un home a Vilassar de Mar després que el seu cotxe fos arrossegat a la riera de Cabrils

La persona morta és un veí de Mataró

RedaccióActualitzat

Una persona ha mort a Vilassar de Mar a causa de les pluges torrencials que hi ha hagut aquest vespre al Maresme. Els Bombers de la Generalitat han localitzat el cos de l'home a l'interior del seu vehicle, que ha quedat encastat a sota d'un pont de la riera de Cabrils, al seu pas per Vilassar de Mar. Els Mossos estan investigant si va morir per l'impacte o bé ofegat.

El mort és un veí de Mataró. Tot fa pensar que s'ha tractat d'una imprudència, perquè l'accés a la riera estava tallat. TV3 ha pogut parlar amb un veí que assegura que ha vist que la intenció del conductor era travessar-la i l'ha avisat que no ho fes, però no li ha fet cas i l'aigua ha arrossegat el cotxe riera avall fins al pont, a uns 100 metres. Allà el cotxe ha quedat encastat al mur. El conductor l'han trobat després mort allà mateix.

L'endemà, l'Ajuntament de Vilassar ha confirmat que en el moment que la víctima va intentar creuar ja estaven tallades totes les rieres atenent el protocol de seguretat en casos de pluges fortes o torrencials.

El vehicle ha estat retirat aquest dijous al matí:

 

 

El temporal va cap al nord

És el cas més greu d'una tarda de pluges intenses amb importants conseqüències. L'N-II s'ha convertit en un autèntic riu. El temporal de pluja que està escombrant Catalunya i que ara afecta, sobretot, les comarques gironines, s'ha deixat notar amb especial intensitat a la comarca del Maresme.

L'R1 de Rodalies de Renfe s'ha vist afectada durant bona part de la tarda, tot i que ara el servei ja s'ha restablert. L'N-II, lògicament, també s'ha hagut de tallar. Hi ha hagut centenars de trucades al 112 i molts baixos han quedat inundats. També hi ha més de 2.000 usuaris afectats pel servei elèctric a Lloret, Blanes i Premià.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut