Roses

Mor un ciclista de 61 anys en un accident de trànsit a Roses

Un helicòpter i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han desplaçat fins al lloc de l'accident, però no han pogut fer res per salvar-li la vida

RedaccióActualitzat

Un ciclista de 61 anys ha mort aquest diumenge a la tarda en un accident de trànsit amb un turisme a la carretera de Canyelles Petites, dins del terme municipal de Roses, a l'Alt Empordà.

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, l'accident ha passat a l'altura del far, a l'encreuament entre la carretera de Canyelles Petites i el trencant que puja cap al castell de la Trinitat. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 15.57 hores.

Un helicòpter i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han desplaçat fins al lloc de l'accident, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

La hipòtesis: envestit per un cotxe que anava massa ràpid

Segons la primera hipòtesi, el turisme -un Porsche Cayenne de color negre- ha envestit l'home que anava en bicicleta i l'ha arrossegat uns metres damunt del capó del cotxe, que ha picat amb la vorera fins a dues vegades.

 

Finalment, quan el cotxe ha frenat, el ciclista i la bicicleta han sortit disparats cap a un costat i la víctima ha caigut per un petit terraplè.

La Policia Local de Roses s'ha endut el conductor a la comissaria per testificar i li ha fet un test d'alcoholèmia, que ha donat negatiu.

Paral·lelament, els agents han agafat les imatges d'una càmera de seguretat d'un bloc d'apartaments proper per analitzat els fets. Tot sembla indicar que el vehicle circulava amb excés de velocitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut