Un elefant amb la seva cria a Zimbàbue (Reuters)
Un elefant amb la seva cria a Zimbàbue (Reuters)
Zimbàbue

Mor un caçador aixafat per un elefant abatut quan defensava les cries

L'elefant el va agafar per la trompa, el va aixecar enlaire i un membre de l'expedició va disparar contra l'animal, que va caure sobre el caçador

RedaccióActualitzat

Una cacera a Zimbàbue ha acabat amb la mort d'un dels caçadors i d'un elefant que defensava les seves cries. Un caçador professional sud-africà, Theunis Botha, va morir aixafat divendres després que l'expedició que l'acompanyava es va trobar amb un grup d'elefants.

Segons alguns mitjans sud-africans, l'home va disparar a tres de les cries que, diuen, que estaven atacant l'expedició. En aquell moment, les mateixes fonts expliquen que un quart elefant el va agafar amb la trompa i el va aixecar enlaire. Un dels acompanyants va intentar salvar Botha obrint foc contra l'animal, que va caure sobre el caçador i que li va provocar la mort instantània.

Theunis Botha, de 51 anys, era propietari de l'empresa Game Hounds Safaris, especialitzada en caceres amb gossos de lleons i lleopards. L'empresa afirma en la seva pàgina web que l'home era un pioner a Sud-àfrica de la caça de munteria. Es dona el cas que un dels seus amics, Scott van Zyl, va morir el mes passat després que les seves restes es trobessin a l'estómac de dos cocodrils que l'havien devorat durant una cacera, també a Zimbàbue.

Anar al contingut