Imatge d'arxiu del golf de Roses.
Imatge d'arxiu del golf de Roses.
Roses

Mor un banyista de 46 anys en tenir un atac de cor en una platja de Roses

L'home ha entrat a l'aigua i s'ha començat a trobar malament. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha enviat un helicòpter i una ambulància medicalitzada a la zona, si bé els professionals sanitaris no han pogut salvar la vida a l'home. Amb aquesta ja són 20 les persones que han mort a les platges catalanes aquest estiu.

RedaccióActualitzat
Un home de 46 anys i nacionalitat francesa ha mort aquest dijous en patir un atac de cor mentre es banyava a la platja de Santa Margarida i el Salatar de Roses, a l'Alt Empordà.

La seva dona ha entrat a l'aigua per treure'l amb l'ajuda d'un socorrista de la Creu Roja, que, en adonar-se de la situació, li ha practicat les primeres maniobres de reanimació. Fins a la zona, s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra i quatre patrulles de la Comissaria de Roses. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat un helicòpter i una ambulància medicalitzada a la zona, tot i que els professionals sanitaris no han pogut salvar-li la vida. A la platja on hi ha hagut l'incident hi havia bandera verda i servei de vigilància.

Protecció Civil insisteix en la recomanació de no banyar-se si hi ha algun indici d'indisposició o cansament. Cal respectar les normes de bany i el color de les banderes i seguir sempre les indicacions dels socorristes. Si hi ha alguna persona amb problemes dins de l'aigua, cal avisar un socorrista o trucar al 112, però mai llançar-se a l'aigua si no es tenen coneixements de socorrisme.

Amb aquesta ja són vint les persones mortes des de començament d'estiu a les platges catalanes.
Anar al contingut