L'Uggie, un gos Jack Russell terrier ensinistrat, va saltar a la fama gràcies al seu paper a "The Artist" (Reuters)
L'Uggie, un gos Jack Russell terrier ensinistrat, va saltar a la fama gràcies al seu paper a "The Artist" (Reuters)
Hollywood

Mor Uggie, el gos de "The Artist"

El personatge més entranyable del film d'Hazanavicius va rebre un Oscar pel film i va deixar les seves peülles al Passeig de la Fama de Hollywood

Actualitzat

El gos Uggie, el fidel company de l'actor Jean Dujardin a l'oscaritzada "The Artist" (2011), ha mort a Los Angeles als 13 anys. El gos va ser sacrificat divendres passat, 7 d'agost, a causa d'un càncer de pròstata en estat avançat els símptomes del qual s'havien incrementat les darreres setmanes.

L'amo de l'Uggie, Omar von Mueller, ha explicat que ha pres la "difícil" decisió de sacrificar-lo per evitar-li patiments, mentre que la seva entrenadora, Sarah Clifford, ha destacat que el gos era "un perfecte petit terrier" ple d'energia, que "sempre" duran "al cor", segons ha recollit el portal de xafarderies del cinema TMZ.

L'animal, un Jack Russell terrier, intel·ligent i talentós, es va endur un Oscar caní pel seu paper al film de Michel Hazanavicius, guardonat amb cinc estatuetes, i també diverses distincions com el Palm Dog del Festival de Canes del 2011.

A més, també va deixar les seves peülles al Passeig de la Fama de Hollywood i va passar a tenir una entrada pròpia a la Viquipèdia en la seva edició anglesa.

L'Uggie també havia aparegut en altres pel·lícules com "Agua para elefantes", "What's Up Scarlett" (2005)", "Wassup Rockers" (2005), "Mr. Fix It" (2006) i "En campaña todo vale" (2012), i havia rodat anuncis per a la televisió, com per exemple un joc de Nintendo sobre mascotes canines.

Però les seves piruetes i la bona sintonia amb Jean Dujardin  que van fer les delícies dels espectadors a "The Artist" van ser sens dubte el que el va catapultar a la fama.

Arran del film, l'Uggie havia estat convidat especial en programes de televisió com el d'Ellen De Generes, on sempre demostrava les seves habilitats i la bona predisposició per satisfer els seus admiradors.

Anar al contingut