El Pont de Suert

Mor ofegat un jove al Pont de Suert quan intentava salvar el seu gos

Un jove ha mort ofegat en un canal anomenat Ribagorça, al terme del Pont de Suert, a l'Alta Ribagorça, segons confirmen els Mossos d'Esquadra. Se sap que és un jove de Benasc, de la Ribagorça aragonesa i que, juntament amb un altre noi i una altra noia, era a la zona per fer-hi escalada. Un gos que portaven, però, ha caigut a l'aigua, i un dels nois s'ha llançat per salvar-lo. Ell ha mort ofegat, mentre que l'animal se n'ha sortit amb vida uns metres més enllà.

Actualitzat
Els fets han passat a l'altura de Sa Roqueta, un nucli agregat del Pont de Suert, en un tram del canal que transcorre pel mig d'un prat, descobert. El noi s'ha llançat a l'aigua però la força del corrent l'ha arrossegat a través d'un altre tram cobert del canal i ha acabat impactant contra la reixa final. Possiblement ha mort d'algun cop rebut al cap. Per tal de rescatar el cadàver ha calgut buidar el canal.

El jove era a la zona en companyia de la seva xicota i d'un altre noi, tots tres de Benasc, de la Ribagorça aragonesa, per fer-hi escalada. Els dos amics han hagut de rebre atenció sanitària per una crisi nerviosa.
Anar al contingut