El vehicle on han trobat ofegat un home en un pas subterrani de Coslada. (EFE)
Madrid

Mor ofegat un home a Coslada en un pas subterrani inundat

El pas estava tallat per la seva perillositat a causa de la gran quantitat d'aigua acumulada

RedaccióActualitzat

Un home de 57 anys ha mort aquesta nit ofegat a dins del seu vehicle en un pas subterrani inundat a la població madrilenya de Coslada.

Segons ha informat el Servei d'Urgències Mèdiques de Madrid (SUMMA), l'home ha quedat atrapat a dins del seu vehicle en un pas sota l'avinguda Cañada i l'autovia M-21. Les fortes tempestes que van caure ahir a Madrid van fer augmentar l'aigua acumulada al pas subterrani.

 


Segons expliquen els serveis d'emergències, el pas estava tallat per la seva perillositat a causa de la gran quantitat d'aigua acumulada.

 


El cos l'han trobat els bombers de la comunitat madrilenya després de rebre un avís que alertava que un vehicle havia entrat a dins del pas que serveix per accedir a Coslada des de l'autovia A-2. Quan els bombers hi han arribat, a dins del túnel hi havia més de tres metres d'aigua acumulats.

En aquest mateix pas subterrani es van rescatar ahir divendres dues persones que havien quedat atrapades a dins del cotxe. Després d'aquest incident es va decidir tancar l'accés. Ara, la policia visionarà les imatges de les càmeres de seguretat del voltant per intentar esbrinar per què l'home havia accedit a la zona i si l'accés estava o no tancat de matinada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut