L'accident ha estat al quilòmetre 632,5 de l'N-II
Masnou

Mor un motorista de 27 anys en un accident amb un turisme al Masnou

Des de començaments d'any s'ha doblat el nombre de motoristes morts a la carretera respecte a les xifres del 2016

RedaccióActualitzat

Un motorista de 27 anys ha mort de matinada en un accident amb un turisme a l'N-II al Masnou, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'accident ha passat poc abans de quarts d'una de la nit a l'altura del quilòmetre 632,5 de l'N-II. Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre una motocicleta i un turisme, i, a conseqüència de la topada, ha mort el motorista, un home de 27 anys veí del Masnou.

Sis patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han anat al lloc del sinistre.

A conseqüència de l'accident s'ha hagut de tallar l'N-II en els dos sentits de circulació durant mitja hora. Després s'ha pogut donar pas alternatiu per un carril fins que a les quatre de la matinada s'ha reobert completament al trànsit.

Augmenta el nombre de motoristes morts

Amb aquest ja són 29 els motoristes morts en accident des de principis d'any a les carreteres catalanes. Són 14 víctimes mortals més que en el mateix període del 2016.

Des de començaments d'any s'han doblat les morts de motoristes a les carreteres respecte al mateix període de l'any passat. És un balanç del Servei Català de Trànsit, que té en compte les morts en carretera, però no les que hi ha als carrers dels nuclis urbans.

Anar al contingut