Una imatge de l'accident amb una víctima mortal, a Agullana
Els tres camions implicats transportaven roba, ceràmica i portes de seguretat (Bombers)

Mor l'ocupant d'un cotxe que ha quedat atrapat entre dos camions a Agullana

El xoc ha passat a l'AP-7. A banda de la víctima mortal hi ha dos ferits menys greus i un ferit lleu que ja ha estat donat d'alta

RedaccióActualitzat

L'ocupant d'un turisme implicat en un accident amb tres camions ha mort aquest dimecres. Els fets han passat a l'AP-7, a l'altura d'Agullana, a l'Alt Empordà, en sentit França.

Segons el Servei Català de Trànsit, el xoc ha causat també dos ferits menys greus i un ferit lleu que ha estat donat d'alta al mateix punt de l'accident. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de la topada quan faltaven deu minuts per a les 7 de la tarda.

El turisme ha quedat atrapat entre dos dels camions. Primer, els bombers han hagut de separar dos dels camions i n'han buidat la càrrega.

Aquesta seria l'onzena víctima mortal a les carreteres catalanes el 2022, segons el Servei Català de Trànsit.

Les causes de l'accident encara s'estan investigant. S'han activat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l'afectació viària, l'AP-7 ha quedat tallada en sentit França i almenys s'han registrat 3 km de retencions.

ARXIVAT A:
TrànsitPolicial
Anar al contingut