Hostalets de Llers

Mor l'home que va intentar suïcidar-se a Hostalets de Llers després de matar el seu veí, que hi havia anat a auxiliar-ne la dona

L'home que dissabte va matar el seu veí a Hostalets de Llers ha mort a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'homicida va disparar contra el seu veí quan aquest va anar a auxiliar la dona de l'agressor, que cridava demanant socors. Després del succés, l'home va intentar suïcidar-se.

Actualitzat
Tot hauria començat amb una forta discussió entre un home bosnià i una dona, d'origen rus, que eren parella. El seu veí, un italià que feia sis anys que vivia en aquest poble de l'Alt Empordà, en sentir els crits, hi va intervenir per mirar d'aturar-ho.

Quan l'agressor va obrir la porta i va veure al veí, el va matar i, després, va intentar suïcidar-se d'un tret, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra. Els dos membres de la parella van quedar ferits de gravetat i van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona, on hores després ha mort l'agressor.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van trobar la dona lligada en una cadira amb signes evidents d'haver estat copejada. La víctima i l'homicida, tots dos camioners, es coneixien i havien treballat junts en una empresa de transports.

El jutge n'ha decretat el secret de sumari.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut