Agents de seguretat privada a l'entrada de la sucursal bancària del carrer de Ganduxer on una dona ha estat apunyalada, el 5 de juliol del 2016…
Agents de seguretat privada a l'entrada de la sucursal bancària del carrer de Ganduxer on una dona ha estat apunyalada, el 5 de juliol del 2016. (Horitzontal)

Mor l'home que ha apunyalat la treballadora d'un banc a Barcelona després de llançar-se per un pont i ser atropellat

Actualitzat

ACN Barcelona.-L'home que aquest dimarts ha atacat amb arma blanca la treballadora d'una sucursal bancària de Barcelona i l'ha deixat ferida molt greu ha mort després de llançar-se per un pont i ser atropellat per un autobús, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra i fonts de l'Hospital de la Vall d'Hebron, on havien traslladat el presumpte agressor. L'home ha agredit la treballadora d'una sucursal del carrer de Ganduxer i després ha fugit; quan ha arribat al pont situat entre Generat Mitre i Via Augusta, s'ha precipitat al buit i un autobús l'ha atropellat. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i si l'home ha entrat al local amb la intenció de cometre un atracament o bé ja coneixia la dona. La dona es troba ingressada a l'Hospital Clínic.

Anar al contingut