Imatge d'arxiu de l'actor madrileny. (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu de l'actor madrileny. (Foto: EFE)
Madrid

Mor l'actor madrileny Juanito Navarro als 86 anys

L'actor Juanito Navarro ha mort a Madrid als 86 anys. El protagonista de comèdies com "Las leandras", "El erótico enmascarado" i "Esto es un atraco" ha mort aquesta matinada per una aturada cardíaca a causa de la seva avançada edat, segons ha informat la família.

Actualitzat
El madrileny Juanito Navarro era un especialista en papers còmics de revista, gènere que va cultivar especialment amb la companyia de Matías Colsada al costat de Lina Morgan. A partir dels anys setanta va rodar moltes pel·lícules de l'anomenat gènere del "destape" com ara "Las Leandras" o "El erótico enmascarado".

A finals dels anys setanta va crear la seva pròpia companyia, on van treballar actrius com Bibí Andersen i Gina. També va dedicar part de la seva carrera professional al gènere del "music-hall".

Una de les seves últimes aparicions de Juanito Navarro a la gran pantalla va ser en títols com "Torrente II", de Santiago Segura, amb qui acabava de rodar la quarta entrega de la saga. També va tenir el seu espai a la petita pantalla en programes com el concurs "Un, dos, tres...".

La capella ardent amb les restes de Juanito Navarro, nascut a Madrid el 1926, s'instal·larà al tanatori de l'M-30. Pel que fa a l'enterrament, tindrà a lloc al cementiri de La Almudena aquest dimarts a les onze.

Anar al contingut