Bud Spencer, en un fotograma de la pel·lícula "Li deien Trinitat"
Bud Spencer, en un fotograma de la pel·lícula "Li deien Trinitat"
Roma

Mor l'actor Bud Spencer als 86 anys

L'intèrpret italià, de nom Carlo Pedersoli, va aconseguir una gran popularitat com a parella de Terence Hill en els anomenats "spaghetti western"

Actualitzat

L'actor Carlo Pedersoli, més conegut com a Bud Spencer ha mort aquest dilluns als 86 anys, segons ha anunciat la família de l'intèrpret en un missatge a la seva pàgina personal de Facebook. El famós actor italià va aconseguir una gran popularitat com a parella de Terence Hill en els anomenats "spaghetti western".

Spencer va debutar a la gran pantalla amb la famosa "Quo Vadis" i va protagonitzar més d'una quinzena de pel·lícules amb Hill, en una carrera conjunta que va arrencar l'any 1967 amb "Dios perdona, yo no" i va durar fins a "Y en Nochebuena se armó el belén", el 1994. Nascut l'any 1929 a Nàpols, va paricipar en mig centenar de pel·lícules i sèries de televisió durant la dècada dels setanta i vuitanta.

Gran esportista, va ser campió italià de natació i va participar en dels Jocs Olímpics de Hèlsinki '52 i Melbourne '56 representant Itàlia.

Pedersoli ha mort en un hospital de Roma, acompanyat de la seva família. En conèixer la notícia, el primer ministre italià, Matteo Renzi, ha escrit "Ciao, Bud Spencer. Et vam estimar tants tant":

 

 

Anar al contingut