L'actor Ángel de Andrés en una fotografia d'arxiu del desembre del 2007 (EFE)
L'actor Ángel de Andrés en una fotografia d'arxiu del desembre del 2007 (EFE)
Madrid

Mor l'actor Ángel de Andrés, el Manolo de "Manos a la obra"

L'actor, de 64 anys, ha mort la nit de dimarts a casa seva

Actualitzat

Ángel de Andrés López, que encarnava el paleta Manolo a la sèrie "Manos a la obra", ha mort als 64 anys, a Madrid, per causes naturals, segons ha informat la Unió d'Actors a Twitter.

De Andrés ha mort durant la nit a casa seva, i ha estat el seu fill qui ha trobat el cos, dimecres al matí, i qui ha avisat de la mort de l'actor. Carlos Iglesias, que exerceix de portaveu de la família, ha informat que la incineració serà dijous a la tarda, al Tanatori de Galapagar, a Madrid.

L'actor va agafar rellevància a començaments dels anys 80 per un paper al film d'Almodóvar "¿Qué he hecho yo para merecer esto?" (1984), on feia de marit de Carmen Maura, i poc després va tornar a treballar amb el director manxec a "Mujeres al borde de un ataque de nervios" (1988). De Andrés també ha estat amb altres cineastes, com Ricardo Franco, Álex de la Iglesia i Carlos Saura.

A l'actor li va arribar la popularitat treballant a la sèrie 'Manos a la obra", on, conjuntament amb Carlos Iglesias, donaven vida als matussers Manolo i Benito. L'últim treball cinematogràfic d'Ángel de Andrés va ser a les ordres de David Trueba a "Vivir es fácil con los ojos cerrados" (20013), i l'últim televisiu ha estat a la sèrie de La 1 "Carlos, rey emperador".

Anar al contingut