En aquesta campanya Caro, d'1,64 d'alçada, pesava 31 quilos. (Font: Reuters)
En aquesta campanya Caro, d'1,64 d'alçada, pesava 31 quilos. (Font: Reuters)
Tòquio

Mor la model anorèxica que va fotografiar Toscani

La model francesa Isabelle Caro, que es va fer popular perquè va protagonitzar una campanya publicitària en què mostrava la seva anorèxia per alertar sobre aquesta malaltia, ha mort als 28 anys. La família no ha revelat la causa de la defunció i l'ha amagada fins ara, malgrat que la model va morir el 17 de novembre. Tot i això s'ha sabut que havia estat hospitalitzada per una pneumònia i que últimament mostrava un estat d'extrema fatiga.

Actualitzat
Potser encara recorden la fotografia de la controvertida campanya que ara fa 3 anys va fer una marca de roba italiana en què apareixia una noia víctima de l'anorèxia que mostrava el seu esquelètic cos nu. La model d'aquell anunci, Isabelle Caro, de 28 anys va morir el mes passat, però s'ha conegut ara perquè la seva família ha volgut mantenir-la en secret. La dona ha mort en un hospital de Tòquio, on estava ingressada per una malaltia pulmonar. Ho ha donat a conèixer aquest dimecres el cantant suís Vincent Bigler, amb qui havia de gravar un videoclip.

El controvertit fotògraf italià Oliviero Toscani va fotografiar Isabelle Caro per una campanya que pretenia conscienciar de la duresa dels trastorns de la conducta alimentària. En aquell moment Caro, d'1,64 d'alçada, pesava 31 quilos. Últimament havia guanyat pes i estava al voltant dels 42 quilos. Les autoritats italianes van acabar prohibint la campanya.
Anar al contingut