Tarragona

Mor la gossa que van llançar al mar dins una bossa a Tarragona

Els Mossos d'Esquadra demanaven la col·laboració ciutadana per identificar el propietari de la gossa d'edat avançada, sorda i cega

RedaccióActualitzat

La protectora d'animals de Tarragona ha informat aquest matí de la mort de la gossa que van rescatar dijous del mar.

La gossa va aparèixer dijous flotant dins d'una bossa d'escombraries a la platja Llarga de Tarragona. Els socorristes van trobar la bossa i, en treure-la de l'aigua, van veure que dins hi havia l'animal, que encara respirava.

 

 

La Vida, nom amb què havien batejat a la gossa, va morir dissabte a la nit. Les cures i les atencions mèdiques que li van fer no han estat suficients per evitar les conseqüències de les hores de patiment que va passar l'animal dins l'aigua. A més de les circumstàncies que va haver de viure, la gossa era d'edat avançada, i era sorda i cega.

Els responsables de la protectora volen agrair l'interès i l'ajuda de totes les persones que s'han interessat per l'estat de la gossa i van oferir la seva ajuda per finançar els tractaments mèdics. Lamenten que no hi ha hagut gaire temps per oferir atencions a la Vida que li fessin oblidar l'horror passat en el seu cruel abandonament.  

Anar al contingut