La guàrdia urbana recull proves per determinar les causes de l'accident.
La guàrdia urbana recull proves per determinar les causes de l'accident.
Barcelona

Mor la dona atropellada pel Trambaix a l'avinguda Diagonal

La dona atropellada aquest divendres al migdia pel Trambaix a l'avinguda Diagonal de Barcelona ha mort. L'accident ha estat a la confluència entre aquesta via i el carrer Entença, a prop de la parada de L'Illa. La dona ha intentat travessar les vies quan el Trambaix tenia el semàfor en verd. La Guàrdia Urbana treballa per determinar les causes de l'accident.

Actualitzat
Segons han informat fonts del Tram, l'atropellament ha tingut lloc pels volts de dos quarts de dues del migdia. La dona, de 71 anys, ha intentat travessar fora del pas de vianants habilitat quan el Trambaix tenia el semàfor en verd. En veure la dona, el conductor del comboi, que circulava en direcció Francesc Macià, ha activat el fre d'emergència i els senyals acústics reglamentaris, però no ha aconseguit evitar l'atropellament.

Els Bombers han hagut de rescatar la dona, a qui li haurien quedat les cames atrapades sota el tramvia. Després, ha estat traslladada a l'Hospital Clínic de Barcelona en estat greu, on finalment ha mort. Els passatgers que anaven al tramvia han resultat il·lesos.

La Guàrdia Urbana s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per tal de recollir proves que ajudin a determinar les causes de l'accident.

A conseqüència de l'atropellament, s'ha interromput la circulació a les estacions de Numància, L'Illa i Francesc Macià, i s'han fet serveis parcials des de Maria Cristina fins als terminals de les tres línies T1, T2 i T3. El servei ha quedat restablert finalment a dos quarts de tres del migdia.
Anar al contingut