Hospital Arnau de Vilanova, Lleida
Hospital Arnau de Vilanova, Lleida
Lleida

Mor el noi traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida després de rebre una ganivetada

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i busquen l'autor de l'agressió

RedaccióActualitzat

Mor el noi de 20 anys que havia estat traslladat, en estat crític, a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida després de rebre una ganivetada al municipi d'Albatàrrec.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i busquen l'autor de l'agressió. Segons fonts policials, els fets han passat cap a tres quarts de sis de la tarda en aquesta població del Segrià.

Una dona ha traslladat el ferit amb el seu vehicle fins al peatge de l'AP-2, on els serveis sanitaris l'han recollit i l'han portat a l'hospital.

Fonts del SEM han confirmat que el noi presentava una ferida al tòrax i que el seu estat quan l'han atès era crític.

L'alcalde d'Albatàrrec, Víctor Falguera, on ha tingut lloc l'incident, ha explicat que els fets han passat a la pista de les escoles velles del poble quan un grup de joves jugaven a futbol. Tot indica que hi hauria hagut una baralla i un dels jugadors hauria clavat una ganivetada a un altre. Segons Falguera, els joves eren d'origen estranger i no té constància que visquin al poble.

Fins a Albatàrrec s'hi han desplaçat diverses dotacions policials per investigar els fets i intentar localitzar l'agressor.

Anar al contingut