Barcelona

Mor el nadó nascut per cesària després que la mare morís d'un tret al cap

El nadó nascut per cesària després de morir la seva mare d'un tret, suposadament disparat pel seu company sentimental, ha mort aquest dimecres a la unitat de cures intensives de Neonatologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron on estava ingressat. La mort del nadó, que era una nena, s'ha produït cap a les dues de la tarda, tal com han informat fonts del centre hospitalari. La petita no ha pogut superar la gravetat del seu estat de salut, després de la cesària d'urgència "post mortem" que li van practicar a la mare per tractar de salvar la vida del nadó. Mentrestant, la investigació del cas avança i el pare de la petita ha de passar aquest dijous a disposició judicial.

Actualitzat
El pare de la petita, un jove de 20 anys, ha declarat aquest dimecres davant els Mossos d'Esquadra, que li imputen un delicte d'homicidi i un altre de tinença il·lícita d'armes; i aquest dijous passarà a disposició judicial. El presumpte homicida, té antecedents policials, per delictes de trànsit, de drogues i lesions però no per violència de gènere. 

La mare, de 22 anys i també de nacionalitat espanyola, va morir d'un tret al cap que li hauria disparat el seu company sentimental. Tot i que li van fer la cesària "post morten" per salvar el nadó, la petita no ha pogut superar les seqüeles i ha mort aquest dimecres a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, s'ha referit a aquest cas i ha assenyalat el seu caràcter colpidor, ha dit que és "un dels casos que es clava al cor de tots els ciutadans".

Mentrestant, el Departament d'Acció Social està estudiant la millor solució per a l'altra filla de la parella, de tres anys, que ara està vivint amb l'àvia materna.
Anar al contingut