Sant Fruitós de Bages

Mor el lladre que va resultar ferit en l'intent de robatori a la casa dels joiers Tous

El lladre que va resultar ferit aquest cap de setmana a la casa que els joiers Tous tenen a Sant Fruitós de Bages ha mort aquest matí a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. El cap de seguretat de l'empresa Tous, que és el gendre del matrimoni, li va disparar quan sembla que intentava entrar a la finca. El vigilant i un altre lladre que va ser detingut estan des de dissabte tancats a comissaria per aclarir els fets.

Actualitzat

L'home que va resultar ferit en l'assalt a la casa que els joiers Tous tenen a Sant Fruitós de Bages ha mort aquest matí a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. El presumpte delinqüent va ser tirotejat dissabte pel cap de l'empresa de seguretat que vigilava la finca, Lluís Corominas, que és gendre del matrimoni Tous. El guarda de seguretat va arribar a la vivenda després de comprovar que quatre individus intentaven accedir-hi. Feia uns quants dies que les càmeres de seguretat ja havien detectat la presència de quatre individus encaputxats al voltant de la casa.

Corominas està detingut en dependències policials juntament amb un segon assaltant, a l'espera que la policia els prengui declaració. L'advocat de la família Tous, José Ángel González Franco, ha assegurat que el responsable de seguretat, que podria ser acusat d'homicidi imprudent, va actuar en legítima defensa: "Alguna cosa va veure o sentir, perquè va disparar des de curta distància." Els altres dos suposats lladres, que van fugir amb cotxe, continuen desapareguts. Aquest dimarts està previst que Corominas passi a disposició judicial.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut