Ribera d'Urgellet

Mor el conductor d'un vehicle que ha xocat amb un camió a la N-260 a Ribera d'Urgellet

El sinistre ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits.

RedaccióActualitzat
El conductor d'un vehicle ha mort aquest matí arran d'una col·lisió amb un camió de l'empresa Repsol a la N-260 a Ribera d'Urgellet (Alt Urgell). L'accident ha tingut lloc poc abans de les vuit del matí. El conductor del camió està ferit lleu.

El camió transportava gasoil, però no hi ha hagut cap fuita. Tot i això, s'ha activat el Transcat en fase 0, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Sis dotacions de Bombers, cinc dels Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques treballen al lloc dels fets, al punt quilomètric 233. El sinistre ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits.

El Servei Català del Trànsit ha informat que cap a dos quarts de cinc de la tarda d'aquest dijous s'ha reobert la carretera N-260 al seu pas per Ribera d'Urgellet (Alt Urgell) en tots dos sentits de la marxa.

Com en el sinistre s'ha vist implicat un camió cisterna que contenia 30.000 litres de combustible. Aquest contingut s'ha hagut de transvasar, i per fer-ho ha calgut tallar la via. Aquesta situació ha comportat cues de fins a vint quilòmetres a la carretera C-14, que s'uneix a la N-260 a un quilòmetre d'on hi ha hagut l'accident.

Anar al contingut