Imatge del cantant de Boney M (Foto: EFE)
Imatge del cantant de Boney M (Foto: EFE)
Sant Petersburg

Mor el cantant de Boney M en un hotel a Sant Petersburg

El cantant de Boney M, Bobby Farrel, ha mort als 61 anys en una habitació de l'hotel on s'allotjava a Sant Petersburg, on dimecres havia fet un concert, segons ha informat el seu agent, John Seine, a la premsa. Seine, però, no ha especificat les causes de la mort del cantant, que havia de volar aquest mateix matí cap a Itàlia amb la resta del grup per un altre concert.

Actualitzat
El cantant holandès era el líder del grup Boney M des del 1976, acompanyat per tres cantants més i ha venut més de 150 milions de discos amb èxits tan coneguts com "Sunny, "Reivers of Babylon" o "Daddy Cool". El cantant destacava per la seva manera tan particular de ballar que va revolucionar una època; el seu carisma combinava amb l'extravagant vestuari de les noies del grup.

Farrell havia abandonat el grup en diverses ocasions els anys 80 i el grup es va desintegrar definitivament l'any 1988. Ara es trobava de gira amb el seu nou grup.

Bobby Farrell era un caràcter polèmic, tenia dos fills i estava divorciat des de l'any 1994. A Holanda va ser condemnat per intentar cremar la seva dona ruixant-la amb benzina.
Anar al contingut