Torà

Mor assassinada una dona a Torà, presumptament a mans de la parella

Una dona ha mort assassinada al poble de Torà, a la Segarra, al seu domicili familiar. El presumpte assassí seria el seu marit. Segons s'ha sabut, haurien discutit i ell l'hauria mort amb una arma de foc. L'home ha avisat els Mossos d'Esquadra, que l'han detingut després que confessés el crim. El matrimoni vivia feia anys a Torà amb la seva filla, de 19 anys. És la novena dona morta a mans de la seva parella o exparella a Catalunya des que va començar l'any.

Actualitzat
El matrimoni, d'uns 50 anys, era veí de Torà i de nacionalitat espanyola, i, aparentment, era una família sense problemes. Fins a aquesta localitat, s'hi ha desplaçat una unitat especial d'investigació dels Mossos d'Esquadra per aclarir les circumstàncies del crim.

Aquest assassinat es produeix dos dies després que un veí de Vilafranca del Penedès degollés la seva exdona i després se suïcidés lligant-se una bossa de plàstic al cap. La víctima de Vilafranca del Penedès, Pilar T. M., de 37 anys, s'havia separat feia poc més d'un any del seu marit, José C. G., de 39 anys, que tenia des del passat 30 d'abril una ordre vigent d'allunyament.
Anar al contingut