Barcelona

Mor apunyalat un menor al barri de Sants de Barcelona

La policia treballa amb la hipòtesi que podria tractar-se d'un enfrontament entre bandes pel control territorial

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen si l'apunyalament mortal d'un jove de 15 anys al barri de Sants obeeix a una "caiguda" de la banda juvenil Los Menores contra un grup rival pel control territorial dels barris en el qual aquestes colles estan establertes.

El crim va passar cap a les 18.30 de dijous, quan un jove va clavar una punyalada mortal a un menor de 15 anys, de nacionalitat equatoriana, al costat del parc de l'Espanya Industrial, al barri barceloní de Sants. En el moment de l'agressió, la víctima mortal anava acompanyada d'un altre jove que també va quedar ferit de poca consideració en la suposada "caiguda".

Una de les principals hipòtesis amb què treballen els investigadors és que l'agressor, que s'investiga si anava acompanyat d'un altre jove, formi part de la banda juvenil Los Menores, implantada a determinats barris del municipi barceloní de l'Hospitalet de Llobregat.

Els Mossos també investiguen si la víctima pertanyia a una banda rival, amb la qual Los Menores mantenen rivalitats pel control territorial de determinades zones de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, en què actuen aquestes bandes.

L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir els fets i per identificar i detenir l'autor o autors de l'agressió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut