Estats Units

Mor als 84 anys Debbie Reynolds, l'endemà de la mort de la seva filla, Carrie Fisher

Mor als 84 anys Debbie Reynolds, coneguda pel seu paper a "Cantant sota la pluja". L'actriu ha mort l'endemà de la mort de la seva filla, Carrie Fisher

RedaccióActualitzat

Consternació al món del cinema per la mort de Debbie Reynolds, als 84 anys, aquesta matinada, just l'endemà que també morís la seva filla, la també actriu Carrie Fisher. Reynolds era a casa del seu fill preparant el funeral de la filla quan l'han hagut d'ingressar d'urgència en un hospital de Los Angeles, on ha mort poc després. Tot indica que la causa de la mort és un vessament cerebral.

Al costat de Gene Kelly el 1952, va saltar a la fama amb la pel·lícula "Cantant sota la pluja" i es va convertir en una de les grans estrelles de l'època daurada de Hollywood. La seva popularitat va anar creixent amb altres papers principals com el que va interpretar a "The Tender Trap" amb Frank Sinatra, entre d'altres.

Una de les seves últimes aparicions com a protagonista va ser a la cinta "Què li passa a Helen?", l'any 1970. Després, Reynolds va fer algunes aparicions esporàdiques i més breus en altres pel·lícules dels noranta, com "El guardaespatlles" o "In & Out". I era una de les poques estrelles de l'època daurada de Hollywood que encara continuava en actiu.

Les mostres de condol han arribat fins a la seva estrella al passeig de la fama. Uns metres més enllà, els fans també dipositaven flors al costat del nom de la seva filla Carri Fisher, un rètol que han sobreimprès en una de les estrelles del boulevard, ja que l'actriu de "Star Wars" no en tenia cap. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut