Lluís Carbó interpretant Quixot en la pel·lícula "Honor de cavalleria", d'Albert Serra
Lluís Carbó interpretant Quixot en la pel·lícula "Honor de cavalleria", d'Albert Serra
Banyoles

Mor als 83 anys l'actor Lluís Carbó, el Quixot d'"Honor de cavalleria", d'Albert Serra

Figura icònica de les obres d'Albert Serra, va formar part de pel·lícules com "Història de la meva mort", "El cant dels ocells" i "El senyor ha fet amb mi meravelles"

RedaccióActualitzat

Ha mort aquest dilluns als 83 anys l'actor banyolí Lluís Carbó, un dels col·laboradors més fidels del director Albert Serra i protagonista de pel·lícules com "Honor de cavalleria", on va interpretar el personatge de Quixot. Serra ha informat de la defunció a través de la seva pàgina de Facebook, on ha expressat la seva tristesa per la notícia.

Com la immensa majoria dels intèrprets d'Albert Serra, Carbó no era actor professional sinó professor de tenis, i és en una pista de tenis de Banyoles, al Pla de l'Estany, on va començar la seva relació professional amb Albert Serra. El director de cinema va explicar que sempre n'hi havia agradat l'expressivitat i, per aquest motiu, l'any 2003 va proposar-li un paper a la pel·lícula "Crespià", on Serra va aplegar un conjunt de personatges singulars de la seva població, Banyoles. A la capital del Pla de l'Estany, Carbó era tota una institució.

Des d'aleshores, Lluís Carbó va formar part de l'equip artístic de les pel·lícules de Serra. Va participar en cintes com "El cant dels ocells" (2008) –on va interpretar un dels Reis Mags–, "El senyor ha fet amb mi meravelles" (2011) i "Història de la meva mort" (2013).

Anar al contingut