Barcelona

Mor als 82 anys Marta Vallès, la dona de Fèlix Millet

RedaccióActualitzat

Marta Vallès i Guarro, la dona de Fèlix Millet, ha mort aquest diumenge als 82 anys després que dimecres la van ingressar a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona per un vessament cerebral.

Vallès va ser jutjada pel cas de l'espoli del Palau de la Música com a responsable civil a títol lucratiu i condemnada a pagar 6,4 milions d'euros.

La seva condemna, com la de l'expresident del Palau de la Música, encara no és ferma perquè està pendent que el Tribunal Suprem deliberi sobre els recursos que hi van presentar els seus advocats.
           
Marta Vallès va declarar en el judici del cas Palau el 20 de març de l'any passat, al costat de les seves filles Clara i Laila i de la dona de Jordi Montull, Mercedes Mir.

Totes elles van declarar com a responsables civils a títol lucratiu i com a responsables civils subsidiàries pels diners desviats pels dos exdirigents de l'entitat musical cap a les arques familiars.

En el cas de la família Millet, les tres dones van assegurar que no els estranyaven les grans despeses que tenia la família, ja que s'ho podien permetre pel patrimoni familiar i els molts càrrecs que tenia el pare.
         
Les dones de Fèlix Millet i Jordi Montull van declarar davant del jutge que investiga el cas de frau al Palau de la Música que elles ignoraven el contingut del que firmaven i que només seguien les instruccions dels seus marits. Tant Marta Vallès com Mercedes Mir haurien emès, presumptament, factures falses.

Fèlix Millet és a casa després de pagar la fiança de 400.000 euros que li va imposar l'Audiència de Barcelona per sortir de la presó. Condemnat a 9 anys i 8 mesos per l'espoli del Palau de la Música, no va passar ni un mes a Can Brians. Ara espera la sentència al Tribunal Suprem.

Anar al contingut