Lloret de Mar

Mor a l'hospital el jove italià agredit en una discoteca de Lloret

Els tres presumptes agressors són tres joves de nacionalitat russa de 20, 24 i 26 anys que ja estan detinguts

Actualitzat

El turista italià de 22 anys que estava ingressat a l'Hospital Josep Trueta després d'una greu agressió a una discoteca de Lloret ha mort aquest diumenge.

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir aquest dissabte tres homes russos d'origen txetxè, de 20, 24 i 26 anys, com a presumptes autors d'un delicte homicidi. Tenien asil a França i, per això, en un primer moment, la policia havia dit que els tres detinguts eren de nacionalitat francesa.

Els fets van passar cap a les tres de la matinada a la discoteca St. Trop, després d'una baralla. Els Mossos van rebre una trucada i, quan van arribar al lloc, van trobar el jove turista italià ferit de gravetat. Una ambulància del SEM el va traslladar, en estat crític, a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort aquesta nit.  

Un cop evacuat el ferit, els Mossos van iniciar la recerca dels autors de l'agressió, que havien fugit. Poca estona després van ser localitzats i detinguts a la zona del passeig marítim.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir els fets. Els detinguts passaran aviat a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.

El cas està sota secret de sumari, però l'Ajuntament, segons ha explicat l'alcalde, Jaume Dulsat, actuarà per la via administrativa, controlant que al local tot estigués en ordre:

"Revisar si els protocols de seguretat es van complir amb la normalitat que pertoca i si, des d'un punt de vista administratiu, tot està com ha d'estar."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut