Barcelona

Montserrat Tura anuncia que es presentarà a les primàries dels socialistes catalans

L'exconsellera ha confiat, en declaracions a Catalunya Informació, que el partit celebrarà les primàries encara que s'avancin les eleccions. "Crec sincerament que no podem decebre aquesta esperança que vam generar a la població", ha afirmat.

RedaccióActualitzat
L'exconsellera Montserrat Tura ha confirmat que es presentarà a les primàries dels socialistes catalans, si s'acaben fent, per escollir el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat. En declaracions a Catalunya Informació, l'actual diputada i membre de la Mesa del Parlament ha recordat que en l'últim congrés la formació va decidir fer primàries, i ha confiat que així serà. "Crec sincerament que no podem decebre aquesta esperança que vam generar a la població", ha afirmat.

Aquest és un dels motius que han portat Tura a fer el pas de liderar els socialistes catalans en unes eleccions, però n'hi ha d'altres, com el de contribuir a "sintonitzar el PSC amb la societat catalana més dinàmica (...) amb el seu sentiment nacional". Això ho ha fet saber a través d'un article al seu blog.

De moment, Tura és la primera candidata que ha anunciat oficialment la seva candidatura. L'exconsellera, que ja va disputar unes primàries amb Jordi Hereu per decidir el candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona, ha demanat al partit que posi en marxa el procés per elegir candidat encara que s'avancin les eleccions.

La diputada socialista ha estat crítica amb la decisió de la direcció del PSC de no anar a la manifestació de l'Onze de Setembre, a la qual sí que va assistir a títol personal.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut