Montserrat: "Oferim la majoria absoluta al Senat per a la possible activació del 155"

L'exministra apunta que el PP proposarà aviat la reforma de la llei de símbols

Actualitzat

La portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, ha demanat a Pedro Sánchez que aturi el president Torra, que, segons ha dit, torna a amenaçar la convivència a l'Estat amb les declaracions que va fer divendres passat a Lledoners. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Montserrat ha dit que ofereixen la majoria absoluta que tenen el Senat per activar el 155:

"El PP, el president Casado, demana al president Sánchez que posi fre al senyor Torrra, que posi fre a les seves amenaces a l'Estat perquè l'Estat som tots. Nosaltres oferim la majoria absoluta al Senat que tenim per la possible activació del 155."

Dolors Montserrat ha titllat de molt greu el que va passar al Parlament de Catalunya el 6 i 7 de setembre passat, quan els partits independentistes, ha dit, es van saltar la llei i la Constitució.

La fins fa poc ministra de Sanitat ha manifestat que, com a catalana, els llaços grocs l'ofenen, i ha apuntat que properament el PP proposarà la reforma de la llei de símbols.

"Hem de mantenir la neutralitat als espais públics, que són de tots. No podem ofendre a ningú. Per tant, des del PP, el que proposem des de principis de setembre és una nova reforma de la llei de símbols per poder mantenir la neutralitat de les institucions i que als espais públics no exhibim ni ensenyem de manera continuada i reiterada unes reivindicacions d'uns i no d'altres."

Montserrat ha parlat sobre Tabàrnia:

"Tabàrnia és un moviment social contra l'independentisme que vetlla pels drets i les llibertats. Qualsevol moviment social és positiu en una societat democràtica."

D'altra banda, ha assegurat que el fet que els polítics independentistes estiguin en presó preventiva respon a una decisió judicial i que la llei és igual per a tothom. I afegeix:

"És un conflicte que han creat els polítics a la societat civil catalana."

Dolors Montserrat ha dit, finalment, que el tema del màster de Pablo Casado està tancat i s'ha mostrat convençuda que el PP tornarà a guanyar les pròximes eleccions generals.

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Pablo CasadoPP
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut