Dos persones de la Creu Roja instal·len el desfibril·lador  a un nou espai de Montserrat. 20 de febrer de 2018. (Horitzontal)
Dos persones de la Creu Roja instal·len el desfibril·lador a un nou espai de Montserrat. 20 de febrer de 2018. (Horitzontal)

Montserrat instal·la dos nous desfibril·ladors a l'ermita de Sant Jeroni i al Monestir de Sant Benet

Actualitzat

ACN Monistrol de Montserrat.-El Patronat de la Muntanya de Montserrat ha impulsat la instal·lació de dos nous desfibril·ladors al Parc Natural. En concret, un d'ells s'ha ubicat a l'ermita de Sant Jeroni, una zona de pas per a un gran nombre de visitants, i l'altre s'ha col·locat al Monestir de Sant Benet, un punt on conflueixen diferents camins del Parc Natural. Aquests dos aparells se sumen als altres tres que hi ha instal·lats a diferents punts del recinte del Santuari de Santa Maria. Aquest projecte, que es realitza amb la col·laboració de la Creu Roja, preveu ampliar la xarxa de desfibril·ladors a diferents espais del Parc Natural. Aquests dispositius estan connectats permanentment amb els serveis d'emergència i el seu ús incorpora una trucada automàtica d'avís, a més de la que es realitza per part de l'alertant al 112.

La col·laboració entre el Patronat de la Muntanya de Montserrat i la Creu Roja preveu accions de formació i sensibilització, tant al personal que cada dia desenvolupa la seva tasca al Parc Natural com també esdeveniments de difusió de primers auxilis als espais on estan instal·lats aquests dispositius.

Anar al contingut