La soprano Montserrat Caballé. (Foto: EFE)
La soprano Montserrat Caballé, en una actuació. (Foto: EFE)
Girona

Montserrat Caballé es trenca l'húmer en una caiguda i cancel·la els pròxims compromisos

La soprano catalana ha caigut durant la gira que està fent a l'estranger i s'ha trencat l'húmer del braç dret. Caballé està hospitalitzada i ha suspès els pròxims compromisos, com el de Girona, el 24 d'octubre.

RedaccióActualitzat
La soprano catalana Montserrat Caballé estarà una temporada allunyada dels escenaris. La intèrpret ha caigut durant la gira que està fent a l'estranger i s'ha trencat l'húmer del braç dret. Caballé està hospitalitzada i ha suspès els pròxims compromisos.

Una de les actuacions afectades és el recital que la soprano havia de fer aquest 24 d'octubre a l'Auditori de Girona en les celebracions del 50è aniversari del seu debut al Gran Teatre del Liceu.

L'organització del concert ha informat que tenen previst tancar durant les pròximes setmanes la data d'un nou concert la primavera del 2013 i tornaran l'import de les entrades venudes. Les localitats comprades per internet es retornaran automàticament al mateix número de targeta de crèdit amb què es van comprar.

Les entrades adquirides a les taquilles es reintegraran aquest mateix dimecres 24 d'octubre de 19:00 a 22:00 hores. La resta de dies laborables d'aquesta setmana les entrades es podran tornar de 12:00 a 14:00 hores. També es pot optar per canviar els tiquets per altres de vàlids per a alguns dels concerts programats a l'Auditori de Girona.

L'organització del concert gironí desitja una "ràpida recuperació" a Montserrat Caballé, a qui qualifiquen com "la soprano més internacional" i lamenta les molèsties que la cancel·lació genera al públic.
Anar al contingut