Cristóbal Montoro (EFE)
Montoro subratlla la gestió del govern espanyol per evitar el que està passant a Grècia (EFE)
Madrid

Montoro creu que Espanya hauria pogut ser Grècia si no hagués fet els deures

El ministre d'Hisenda destaca que el govern espanyol va afrontar les polítiques que demanaven un esforç a la societat "per no haver de viure el que altres països estan vivint"

RedaccióActualitzat

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha dit avui que Espanya no és Grècia, però que "ho hauria pogut ser" si no hagués fet els deures. En un acte públic a Madrid, Montoro ha afegit que Espanya no ha necessitat el rescat que alguns demanaven el 2012 perquè "hem fet els deures a casa". En aquest sentit, el ministre ha remarcat que l'executiu va afrontar les polítiques per demanar un esforç a la societat i "per no haver de viure el que altres països estan vivint".

Cristóbal Montoro ha reiterat que Espanya està creixent i creant ocupació, i que és "un soci fidel i lleial" que està contribuint a fer que Europa sigui "un valor fiable on tothom vol ser". El ministre d'Hisenda també ha dit que està convençut que Grècia "pot ser Espanya, en sentit positiu", i ha assenyalat que el que es necessita a Europa són governants que assumeixin les seves responsabilitats.

Anar al contingut