Montoro al Senat en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Montoro al Senat en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Madrid

Montoro anuncia que publicarà una llista amb els més grans defraudadors a Hisenda

El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha anunciat que el govern de Rajoy estudia la manera d'adaptar la normativa vigent per poder publicar una llista amb els defraudadors i morosos més importants a la hisenda pública.

RedaccióActualitzat
El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal  Montoro, ha anunciat que el govern de Rajoy estudia la manera d'adaptar la normativa vigent per poder publicar una llista amb els més grans defraudadors i morosos de la Hisenda Pública.

Montoro ho ha explicat en el ple del Senat durant la defensa del projecte de llei de mesures tributàries, i ha destacat que això es fa a altres països de la Unió Europea com el Regne Unit o Irlanda.

El ministre ha explicat que aquesta mesura es justifica perquè la lluita contra el frau descansa, en gran mesura, en el compliment voluntari i la consciència social. "Es tracta que paguin, no es pot dir més clar i en plata", ha dit.

Aquesta llista inclourà els més grans defraudadors d'Hisenda amb independència de l'activitat econòmica que desenvolupin i la seva posició social. "No puc entendre tanta cura i cautela", ha dit.
Anar al contingut