Montilla, a Girona (Foto: ACN)
Montilla denuncia que CiU mai ha cregut en Barcelona. (Foto: ACN)
Barcelona

Montilla situa a Barcelona i la seva àrea metropolitana la batalla decisiva per a les eleccions del 28-N

El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, situa a Barcelona i la seva àrea metropolitana la batalla decisiva per a les eleccions del 28-N. Així ho ha declarat en una breu intervenció durant la foto de família de la llista socialista de Barcelona per a les eleccions del novembre, que ha definit com "el millor equip". Montilla ha aprofitat per denunciar que "CiU mai ha cregut en Barcelona ni en el seu potencial".

Actualitzat
Montilla ha contraposat l'acció del seu govern a favor de la capital catalana i la seva àrea metropolitana davant una CiU que l'"ha ignorat, oblidat i menystingut". "Per CiU, la plaça de Sant Jaume va ser durant molts anys una trinxera per a la confrontació política", ha denunciat el president de la Generalitat.

Malgrat que considera tots els territoris decisius per guanyar, Montilla ha insistit que Barcelona n'és la clau. "Si guanyem Barcelona, guanyarem Catalunya", ha insistit. "Nosaltres confiem en Barcelona, entre altres coses perquè confiem en Catalunya", ha afegit.

Presentació de les llistes a Girona, Tarragona i Lleida

A primera hora del matí d'aquest dissabte s'han presentat les llistes del PSC a Girona, encapçalades pels consellers de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i de Salut, Marina Geli. Allà, el primer secretari del PSC i president de la Generalitat ha destacat la inversió en infraestructures dels darrers anys, com ara el túnel de Bracons i la construcció de dessalinitzadores: "Hem resolt mancances històriques".

També a Tarragona s'han presentat les llistes de cara al 28-N. L'escenari escollit pel PSC per presentar les llistes, encapçalades pel delegat del govern a Tarragona, Xavier Sabaté, ha estat el Centre Integral de Mercaderies (CIM). Montilla ha destaca el treball fet a totes les comarques i ha fixat que el repte ara, ha dit, "és treballar per recuperar l'economia".

Mentrestant, a Lleida, l'acte oficial de presentació de les llistes ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda a Alguaire. Montilla ha assegurat que infraestructures com l'aeroport d'Alguaire no poden ser rendibles "al dia següent de fer-se". El conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, encapçala les llistes en aquesta circumscripció.

Anar al contingut